Майлардың химиялық қасиеттері

Бұл сабақты көру үшін сайтқа кіру керек
немесе

Сабаққа шолу

Сенің меңгеретінің

  • майлардың ерігіштігі;
  • майлар гидролизінің сипаты;
  • қанықпаған майлардың қосылу реакциялары;
  • тамақтанудағы майлардың рөлі мен мөлшері.

Сенің білетінің

  • майлардың агрегаттық күйі, шығу тегі мен құрылымына байланысты жіктелуі;
  • карбон қышқылдары, спирттер және күрделі эфирлердің құрылысы мен қасиеттері.

Сабақтың мазмұны

  • Майларды анықтау
  • Майлардың ерігіштігі
  • Майлардың гидрогенденуі
  • Майлардың химиялық қасиеттері
  • Тест
Қате туралы хабарландыру